First slide

Wie zijn wij:

Vrije: wil zeggen dat we plaatselijk kerk willen zijn zonder dat we ‘van bovenaf’ door andere besturen en vergaderingen geregeerd worden. Van Bovenaf willen we alleen bestuurd worden door Jezus. Hij is het, waar alles om draait.

Lees verder ...

25-11-2018

Op Zondag 25-11-2018 Eeuwigheidszondag

Voorganger is Ds.J. de Jong-Buursma

Aanvang : 10 uur

Agenda

Missie :

De Vrije Evangelische Gemeente te Wormerveer is een liefdevolle gemeenschap van christenen die erop gericht is om God en de naaste te dienen.

Lees verder ...

Jeugd :

De jeugd neemt een bijzondere plaats in binnen onze gemeente, omdat wij van het standpunt uitgaan: De jeugd heeft de toekomst, ook binnen onze gemeente. Daarom hebben wij elke zondag tijdens de ochtenddienst voor de kinderen en tieners activiteiten.

Lees verder ...

Jeugddienst :

Op zondag 18 November 2018 Jeugddienst. Thema :Confused – by too many choices.

Hoe verwarrend kan het zijn? Je moet een keuze maken en er zijn zoveel mogelijkheden; Keuzestress!!! Hoe bepaal jij je keuzes? Wie/wat helpt je daarbij?

Over dit thema denken we na tijdens de komende Jeugddienst in de Vrije Evangelische Gemeente van Wormerveer.

De dienst wordt voor en door jongeren georganiseerd en ook onze eigen dominee Jikky denkt mee aan de hand van een Bijbelverhaal.

Daarnaast verzorgt de Stichting Brothers in Christ de muziek.

Wanneer? Zondag 18 november - aanvang: 19.00 uur

Waar? Hennepad 2, Wormerveer

Zie ook ...

Ons Kerkgebouw :

Onze kerk aan het Hennepad werd in 1959 in gebruik genomen. De kerk zag er toen wel zo uit, maar was niet zo groot. Als u goed naar de foto links kijkt, ziet u dat er na het eerste grote raam een kleurverschil in het metselwerk zit.

Lees verder ...